Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry vaalii suomalaista hautauskulttuuria ja kehittää hautausalaa yhteistyössä eri tahojen kanssa. Liitto on perustettu 1942 ja siihen kuuluu noin 200 jäsenyritystä, jotka omistavat hieman yli 350 hautaustoimistoa.

Muistollesi-sivusto on tarkoitettu koko maan kattavaksi riippumattomaksi palveluksi, jonne omaiset voivat halutessaan antaa julkaistavaksi uudenlaisen kuolinilmoituksen läheisestään.

Muistosivulle tulee yleensä vainajan kuva tai sivuston tarjoamasta kuvapankista valittu kuva (esim. maisema tai kukka), vainajan koko nimi, syntymäaika ja kuolinpäivä. Halutessaan sivulle voi myös laittaa vapaan tekstin tai vaikkapa muistovärssyn sekä kuolinilmoituksen. Mikäli ilmoittajalla ei ole valmista kuvaa kuolinilmoituksesta sen voin luoda itse Muistollesi-ilmoitusta luodessa.

Sivuston kuolinilmoitus säilyy kauemmin kuin perinteinen sanomalehti-ilmoitus ja on koko maan kattava.

Muistollesi-sivustolla ilmoittaminen on maksutonta Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliikkeiden asiakkaille. Ilmoituksen voi myös jättää sivustolle, vaikka ei olisi jäsenliikkeen asiakas, mutta tällöin ilmoittaminen on maksullista (100,00 euroa).

Ilmoituksen voi jättää asioidessaan Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliikeessä tai sivuston oikeasta yläkulmasta löytyvän Luo ilmoitus -painikkeen kautta.